Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: ConsoleGames.ro website news
-
Admin
In sfarsit! Probabil ati observat de multe ori cum statea homepage-ul sa se incarce asteptand dupa profitshare.ro. Well, incepand de azi am reusit sa il facem sa mearga asincron, astfel incat daca e picat profitshare.ro, site-ul ar trebui sa se incarce fara sa mai astepte. Amen!
---------- Post added 30-07-2013 at 13:35 ----------
Sectiunea Others a disparut in neant... threadurile aferente au fost mutate in ariile de PC Gaming, Android & Co...
---------- Post added 30-07-2013 at 14:36 ----------
Si tot pe sistemul "etajul 1 s-a mutat la parter", sectiunile PlayStation 1, PlayStation 2 si Xbox au fost mutate in sectiunea Retro.
---------- Post added 30-07-2013 at 14:41 ----------
Totodata am facut ceva mici modificari la sort-urile pe thread-uri si am delimitat mai bine threadurile sticky de cele standard. Cu ocazia aceasta am reparat si Inline Mod-ul (moderatorii stiu de ce). Si cam atat pentru azi...
---------- Post added 30-07-2013 at 14:44 ----------
Ah, da... si a disparut si Introduceri & Colectii. Threadurile de acolo (in numar de 4 - lucru care nu justifica arie dedicata) au fost mutate in Console Club.
---------- Post added 30-07-2013 at 15:33 ----------
Si ca sa fie distinctia mai ok intre admin, super-moderator si moderator, am incercat sa folosesc nuante diferite de rosu. Hope it helps you identifying the highest threat