Cliff Bleszinski issues open letter to Phil Fish, asks for his return to gaming | VG247

are dreptate in mare, dar tot nu consider ca merita Fish sa se intoarca in industria jocurilor daca area atitudinea aia.

Intr-adevar are si MonkY dreptate, ar trebui sa ne concentram doar pe jocurile facute de developeri dar cand vezi ce egocentrici imaturi care se agita de la doua, trei chestii sunt in spatele creatiilor parca nu poti sa treci cu vederea asa de usor.

La finalul zilei, Phil Fish ramane doar un copil rasfatat care a dat lovitura cu un titlu indie decenet (la care a lucrat 4 ani.... now that's an achievement).

btw, ce era in video-ul postat de nookzor? Se pare ca a fost retras de user...

---------- Post added 30-07-2013 at 21:49 ----------

L.e. si uita inca un motiv pentru care Phil Fish nu merita pic de simpatie din partea gamerilor: GDC: Japanese dev mocked 'your games suck' | Game Development | News by Develop

long story short: un developer japonez a intrebat ce parere are despre jocurile japoneze, deoarece foarte multe titluri indie s-au inspirat din jocuri japoneze precum Mario sau Zelda (si multe altele). La care domnu Peste a raspuns simplu: "your games suck". Si apoi declara ca Annoyed Gamer nu stie "how much this $hit hurts". Ma lasi? Drama queen. El a insultat milioane de oameni care sunt foarte atasati de jocurile japoneze (impreuna cu developerii care lucreaza la acestea) si totusi el e victima...