Quote Originally Posted by HollowMan View Post
Sincer vreau sa vad ceva revolutionar la acumulatori sa investeasca bani si sa se ajunga cu smartphone-urile la nivelul vechilor telefoane care tineau si o saptamana.
Asta asteapta ca o sa vina de la Samsung
Asta inseamna pt mine revolutionar nu sa imi puna ceva total inutil pe telefon.
Mie imi tine telefonul 4 zile cu WiFi always ON. Ceea ce tie ti se pare revolutionar (baterie dubla sa zicem) mie unul mi s-ar parea inutil daca-imi face smartphone-ul mult mai greu. Il prefer asa usor... nu stau pe campie sa nu am acces la incarcator timp de 4 zile. Si chiar si asa, exista extra battery packs si tot felul de nebunii. A nu se intelege gresit... si eu vreau baterie mai mare, dar fara compromisuri de genul greutate mai mare, dimensiuni marite, etc..
Quote Originally Posted by SWTFU View Post
Mai gandeste-te putin inainte de a-ti trimite amprentele, poate te trezesti cu amprentele implantate pe nu stiu unde.
Sunt miliarde de amprente in bazele de date a diverselor institutii pe lumea asta... vezi ca o sa ma ia pe mine sa ma "implanteze" pe nu stiu unde. In plus, in ziua de azi mai mult conteaza o proba ADN decat amprenta. Ce-or sa faca? O sa-mi insceneze o crima in New York cand eu de fapt in timpul acela sunt in Bucuresti? V-am zis, cu teoria conspiratiei o sa ajungem sa nu mai evoluam... ca ne e frica de inscenari.
Poate sunt murdar pe mana sau transpirat si trebuie sa raspund repede la telefon cine stie cat imi ia sa il deschid sau sa raspund cu scanerul de amprementa.
Eu cred ca ai incurcat un pic lucrurile. La telefon poti sa raspunzi la fel de repede. Apesi Answer/Reject... nu e necesar scannerul de amprenta. Ar fi exact ca si pana acum. Cand suna cineva, nu trebuie sa introduci parola, poti raspunde. Doar cand vrei sa accesezi tu smartphone-ul, sa ai acces la alte aplicatii, sau sa suni tu pe cineva, doar atunci intra chestia cu amprenta.

Cu alte cuvinte, daca ti-l fura cineva, poti sa-l suni si sa-i explici care-i duda. El poate raspunde dar nu poate sa-ti acceseze nimic altceva pe telefon. Pana nu-l resofteaza. Desi aici se poate iar rezolva cu un chip hardware (care exista si pe notebook-uri si anumite PC-uri). E un modul TPM care nu te lasa nici macar sa intri in restore mode/bios pana nu ai trecut de scanare. Lovely, huh?