Quote Originally Posted by Dj Mo View Post
Lasand deoparte mitul din 2000, cand erau bunicii tineri si cand AMD era AMD si ATI era ATI, procesoarele APU se bucura de o optimizare pe care nu o sa o vezi la intel. Iar daca nu ma insel, un APU si un GPU Ati separat, aduc un plus de performanta de vreo 30% (un fel de Sli). Cel putin pe hartie.

Si vorbind totusi de niste procesoare A custom care se afla in consolele urmatoare, zic si eu ca mitul asta stupid si prostesc si vechi (ma refer la ala din 2011-2012), nu prea mai este mit.
Lasand la o parte mistourile ieftine eu zic sa te mai documentezi, exact din acea perioada vine acest mit si a ramas pana in prezent.

Eu m-am referit strict pe partea de PC nu pot sa vorbesc despre console pt. ca nici nu au aparut, vedem atunci.
APU sunt recomandate pt. HTPC-uri si pt. un gaming ocazional.

APU merg in tandem doar cu 6570 ... 6670 care sunt placi slabe - nu sunt pt. gaming la rezolutii 1080P.
AMD Radeon Dual Graphics
A6 APU + HD7850? - Radeon - Graphics & Displays

Din cate stiu noile console vor putea rula 1080P nativ, deci vom vorbi despre cu totul alte procesoare despre care nu prea stim mare lucru. Un lucru despre care nu vorbeste nimeni este sistemul de operare de pe acele console. care optimizat la sange pt. o singura configurate poate face minuni (ma refer la performanta) un exemplu concret sunt produsele Apple.

Cred ca ar trebui mutata discutia pe un alt topic.