Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: Clubul Xbox 360
-
02-08-2013 09:45 #14358 SP
Senior Member
Am purtat discutiile astea acum vreo 2 ani. Bottom line, Marinake, este ca acel card nu iti va merge. Nu pot sa iti spun de ce, dar orice vei face nu iti va merge atasat. Asta nu inseamna ca nu poti sa iti atasezi paypal, sau alt card.
Sumarul discutiilor in legatura cu aceasta problema, pt a nu mai lungi prea mult posturile pe tema asta:
- Merge atasat card de Romania pe contul de UK, dar cu adresa de UK cand se baga datele cardului. Daca nu iti merge, acel card va fi refuzat( motivele sunt un mister, nu tine de faptul ca e card de debit sau credit, daca e Visa sau Mastercard, daca e BCR sau Alpha). Incearca cu mai multe, daca ai posibilitatea. Eu am incercat mai multe, funny era ca initial mi-a atasat un card, apoi l-am sters, apoi cand l-am adaugat din nou nu a mai vrut neam sa il ia
-Merge atasat paypal la xbox, daca nu, incearca din nou, pana reusesti.
Recomandarea mea este in sa nu va atasati nimic, mie mi-au spart contul printr-un exploit la Fifa 12( pe care nici nu il aveam), si mi-au consumat toate punctele pe care le aveam pe cont si au mai si cumparat de toti banii pe care ii aveam pe paypal. De atunci, doar carduri valorice atunci cand vreau sa iau ceva, plus OBLOGATORIU acel pass din 4 taste de pe controller, de fiecare data ca sa ma pot loga pe live.