Single post: Sfat achizitie: PC vs PS3
-
Member
Guys, it's simple...
Ai bani multi? Iti place gaming-ul cu soarecele-n mana? Esti pregatit sa schimbi cate ceva la el anual (approx.) to be aligned with trends? Buuun > atunci ia-ti un PC puternic, si joaca-te pe el
Ai bani suficienti? Iti place gaming-ul tinand controller-ul in mana si stand conforabil pe canapea (intins, labartat, drept, cocosat s.a.m.d) vrei sa dai ceva sute de lei si sa ai o cutie sa o foloseti ani la randul fara sa schimbi probabil nimic? Vrei sa ai parte de jocuri exclusive cu adevarat extraordinare? Atunci mergi frate pe consola, fie ea PS sau XboX, depinde ce-ti place. Personal eu as merge pe PS, dar asta-i o alta discutie care nu-si are locul aici.
Ceea ce eu nu inteleg este cum s-a ajuns la PS4 vs PS3 avand in vedere titlul threadului, but here it goes...
PS4 va aparea probabil catre sfarsitul anului, insa probabil abia pe la mid 2014 vom avea suficiente titluri AAA cat sa merite achizitia (mai ales daca nu esti fanboy si vrei neaparat consola noua, ori vrei neparat sa ai tot ce-i nou primul). Si chiar si asa, PS3 are atatea titluri AAA, sa-ti spun doar cateva: God of War (freakin' epic), Infamous, Killzone, The Last of Us etc., jocuri ce ofera experiente cu adevarat unice... Daca mai punem la socoteala si alte titluri disponibile doar pe console (o voce imi sopteste John Marston
pe o muzica de fundal western teribila), cred ca alegerea ta e simpla