Quote Originally Posted by Hazer View Post
Pft, de ce sa-ti iei PS3 acum cand e pe moarte si vine next gen-ul? Personal am si X360 si PS3 si PC decent, mai mult ca sigur o sa-mi cumpar si Xbox One cand va aparea, dar PC-ul este cel pe care ma joc cel mai des. Consolele le am doar pentru exclusivitati. De ce sa joc un joc care este multiplatform pe consola 720p fara AA si cu framerate amarat cand pot juca acelasi joc pe PC 1440p cu detalii maxime?
Fii sincer si spune-ne daca pe PC joci jocuri cumparate?

---------- Post added 07-08-2013 at 09:49 ----------

Quote Originally Posted by gvingi76 View Post
RIP PS3
Vad ca se tot anunta moartea PS3-ul.
Eu abia am facut precomanda de FIFA14 pentru PS3. Cred ca m-am cam grabit sa comand un joc pentru o consola moarta. Oare voi mai avea cu cine sa joc online?
Cred ca odata cu lansarea FIFA 14 pe PS4 s-ar putea sa scada numarul de useri online la FIFA 14 PS3.

---------- Post added 07-08-2013 at 09:51 ----------

Quote Originally Posted by darkpaul13 View Post
ptr ca PS3-ul nu trebuie sa-l upgradezi o data la 1 an jumatate ptr a putea duce detalii maxime..si ptr ca pe PS3 te joci de la o distanta de cel putin 2m fata de TV..iar pe PC de la cel mult jumatate de metru...diferentele devin minore...iar legat de framerate..mai bine un framerate de 30 stabil decat frame de 60 si caderi pana la 40(foarte enervante)
Te poti juca si de pe PC de la cel putin 2m.