Quote Originally Posted by h0stile View Post
o sa ziceti ca sunt nebun dar vanzarile de X360 si PS3 vor scadea mult si brusc, in timp ce probabilitatea sa gasesti la raft o consola next-gen va fi de 0.00001. ghici cine va avea console din plin pe toate rafturile? Nintendo!
h0stile, probabil ai ratat stirile prin care retailerii spun ca nu mai vand Nintendo Wii U, ca nu mai aduc pe stoc asa ceva pt. ca NU SE VINDE. Morrisons (al 4lea supermarket ca marime din UK), Asda (Wallmart owned - al 2lea supermarket ca marime din UK) & Co. au anuntat clar asta. Eu pana acum nu am auzit asa ceva la nicio consola, sa fie retrasa din raft pentru ca nu se vinde. Problema a aparut pana si pe Amazon, unde dupa reducerea de 100 Lire a vandut doar 667 Wii U-uri (iar Asda doar 250 de bucati)...

Da, problema celor de la Nintendo este software-ul. 95% din titluri sunt kiddie games. Nu zic, e si acela un target... dar prea mic. Si daca o tin tot asa, in momentul in care vor avea intr-adevar titluri mari / bune / serioase, se vor trezi ca nici dracu' nu mai are Wii U in raft. Caz in care, poti sa ai tu cele mai tari jocuri, daca nu te vede lumea, nu existi. Deci se pare ca vedem fix invers lucrurile. Tu vezi Wii U pe toate drumurile, eu vad ca incet incet dispare.

Nu zic ca Wii U nu-si va reveni. Insa nu va mai fi number one seller asa cum s-a intamplat in trecut, iar Nintendo va trebui sa se obisnuiasca sa fie pe ultimul loc in mintea cumparatorilor si cel mai grav, al developerilor. Eu unul sunt satul de stiri gen "developerul x a declarat ca pentru jocul y nu are Wii U in plan" sau "varianta de Wii U nu va avea functiile a, b si c" sau "no DLC or multiplayer for Wii U version". Daca voi nu le vedeti (sau nu vreti sa le vedeti), treaba voastra.