Single post: Clubul Wii U
-
Member

Originally Posted by
MonkY
MihneaWii: eu nu vreau sa dau nicio lectie nimanui. Imi exprimam opiniile liber, asa cum am facut-o si in cazul Xbox One, PS4 & Co... Scriu stiri atat despre consolele de la Sony si Microsoft, cat si despre Nintendo, in egala masura (desi raportul de posturi pe forum este NIMICITOR impotriva consolelor precum Wii sau Wii U).
Eu imi doresc sa aiba succes, dar trebuie sa inteleaga ca vremurile s-au schimbat... Vom trai si vom vedea ce se va intampla.
Prin lectie nu voiam sa intelegi nimic rau. Ma refeream ca e ceva ce ai spus, si trebuie toti sa inteleaga, de la actionarii Nintendo pana la cel ce si-a luat prima consola ieri
.
Pe mine ma doare sa vad ca nici eu, care de mic am avut numai treaba cu Nintendo cand vine vorba de console, nu imi doresc consola Wii U la un an de la lansare, si vreau PS4 desii mai scump, dar cred ca oricum Nintendo e si pentru un pusti de 16 ani ,ce e si pentru unul din cercul vostru de varsta. O nostalgie. Daca schimba asta, personal o sa imi propun sa imi cumpar un Wii U.