Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: Vei cumpara un Xbox One?
-
Junior Member
Microsoft nu ne poate baga pe gat chestii care nu le vrem , cum ar fi o camera de supraveghere sau un microfon .Partea cu internetul nu mi se pare rea , deoarece eu stau 24/24 conectat , dar cunosc persoane care isi iau consola dupa iei la hotel sau la bunici.Chiar daca X1 are multe dezavantaje , consider ca va fi vandut mai bine decat ps4.Cei de la Microsoft au gandit consola special pentru americani cu netflixu lor .Nu pot sa cred cat de mult au laudat TV-ul de pe consola care este valabil doar in America . E o strategie foarte proasta din punctul de vedere al unui european . De asemenea consola nu va fi vanduta foarte bine in Japonia si in China datorita marimii lui (ei au apartamente extrem de mici) . X1 doar ia ochii la prima vedere si o sa o tina bina maxim un an sau doi .