Quote Originally Posted by razvanrazy View Post
Guys, am o problema cu iPhone 4S, pe care stiu cum sa o rezolv (teoretic si oficial) dar nu vreau sa o fac. Rezolvarea este update la 6.1.3 sau 7 beta si set as new iPhone, dar nu-mi convine sa pierd o parte din contacte, mesaje, conturi de mail poze+geotagging samd.

Problema este urmatoarea: Nefolosind telefonu, a ajuns sa ma tina bateria app juma de zi, sau maaaaaxim 10-12h. In weekend am patit-o si mai grav si nu inteleg. Il scoteam de la incarcat, eliberam memoria RAM, il blocam, ma uitam iar in cateva minute si vedeam RAM-ul la 26-30mb liberi (de la ~300 cand eliberez), telefonul super incins si bateria secata in ultimul hal.

Am ajuns in weekend sa plec de acasa cu baterie 50-60% si cand ajungeam la destinatie (dupa app 20-30 de min de condus, deci de nefolosinta absolut deloc) sa vad ca am sub 20% sau chair sub 10%.

Reusisem de cateva ori, sa rezolv asta cu reset settings si initial ma tinea app 1-2 sapt (cu app 2-3 zile de folosire la fiecare incarcare, adica normal) dupa care incepea iar sa faca figuri si repetam figura, dar acum daca dau reset settings ma tine ok pana la prima incarcare si atat.

Problema este ca am incercat sa-i dau un restore (cu shift) la 6.1.2 pentru a-i putea face jailbreak (principalul motiv pt jailbreak la mine este zephyr) dar nu am reusit sub nicio forma.
Am incercat cu DFU mode, am sters liniile cu gs.apple din hosts, am folosit tinyumbrella si cam toate variantele care le stiam (si mi-am ajutat multi prieteni cu probleme) si tot nu am reusit sa-i fac un restore la 6.1.2 de unde sa pornesc cu jailbreak-u.

Aveti idei/solutii noi ? Stiti vreun program care sa ma ajuta cu memoria RAM mai bine ? Nu am multe lucruri din cydia instalate (maxim 5) si nici surse...
Esti pe iOS6.1.2? Ai incercat semi-restore?

Momentan chiar daca ai SHSH pentru iOS6.1.2 nu poti sa-l instalezi decat pe deviceurile cu CPU A4 sau mai vechi.

Ori incerci cu semi-restore,ori trebuie sa treci pe iOS6.1.3 si pierzi jailbreak-ul.

Semi-Restore for iOS 5.0-6.1.2