Quote Originally Posted by Raskolnikov1944 View Post
Prietene cred ca ai probleme grave. Ti-am raspuns cat se poate de frumos la intrebarea ta. De ce trebuie sa folosesti aceasta asa-zisa ironie, probabil dupa parerea ta mai ascutita decat lama sabiei lui Ryu Hayabusa? Te asigur ca doar te consideri amuzant prin ieftineala si vorbele tale ma fac inca o data sa ma intreb "unde esti tu Kafka?!?!"
Scuza-ma...."prietene", dar nu vad unde ar fi ironia de care tu vorbesti. Nici prin gand nu mi-ar fi trecut ca te-ai putea "aprinde" de la un simplu mesaj care ptr. tine e "mai altfel" decat cele care le primesti in mod curent.
Adapteaza-te la viata, la realitate, ca nu esti singur in lumea asta. Sau faci parte dintr-un grup select de oameni "normali" care stiu doar sa se joace (jocuri), sa bea bere, astea doua distorsionandu-le complet realitatea, considerandu-i pe toti ceilalti avand "probleme grave" si scriindu-le numai mesaje ironice.

Zau asa, daca din mesajul ala ai crezut ca as avea ceva personal cu tine, da-mi voie sa-ti intorc spatele de azi inainte. Vad ca faci parte din "secta" care atunci cand aude sau vede numele meu (gamerx), incepe sa vomite in mod instantaneu.

"Te asigur ca doar te consideri amuzant prin ieftineala si vorbele tale ma fac inca o data sa ma intreb "unde esti tu Kafka?!?!"
Imi pare rau ca ti-o spun, dar vad ca iti place sa iti dai dreptate singur. Bine ca se mai gaseste cate unul care sa te sustina, ca altfel ai fi=0....in lumea asta virtuala.

*Dj Mo ! Fiica ta e superba ! Sa-ti traiasca !

La WIPEOUT HD mi-am creat un cont nou cu care sa joc, dupa ce m-am convins ca problema e "de la ei". Vreau sa ma pronunt ca ultimul Update a introdus niste setari dementiale, care, folosite in MO, ofera jocului o noua perspectiva de abordare a curselor in general si clarifica mai multe aspecte, sublime de felul lor, in ceea ce priveste setarile preferentiale ale jucatorilor......inclusiv ale mele.