Single post: Clubul Xbox 360
-
13-08-2013 20:35 #14391 SP
Junior Member
Salut ! As avea si eu o problema pe care am adresat-o initial pe CG (stiti la ce forum ma refer) , si nu am primit rezolvare pana acum, asa ca m-am gandit sa o adresez si aici, iar ca sa nu mai formulez iarasi, am extras necesarul din discutiile de acolo
... sper ca ma veti putea ajuta
Salut tuturor ! As avea si eu o intrebare : Am cumparat zilele trecute de pe Xbox Live Red Dead Redemption ,si ,avand o consola cu o memorie interna flash de 4GB ,am downloadat si instalat jocul pe un Stick USB de 16GB ,insa jocul avea cateva caderi constante de FPS ; aceeasi problema o am momentan cu Assassins Creed 3 ,e instalat pe acelasi stick si am la fel ,caderi de FPS constant ,destul de mari ,care pur si simplu imi distrug placerea de a juca ,nu zic ca nu poate fi jucat ,insa nu mai e placerea aia ... Sa fie oare de la faptul ca rulez jocurile de pe Stick ? Stick'ul l-am achizitionat anul trecut si e fabricat de Hama, suporta USB 3.0 si aparent si USB 2.0 atata timp cat e compatibil cu consola ma gandesc ,iar viteza de citire este de 45MB/s . As vrea sa precomand GTA V ,insa nu vreau sa intampin astfel de probleme dat fiind faptul ca GTA V e un open world imens . Tin sa mentionez ca rezolutia setata e de 1080p 50Hz iar tv`ul e setat pe modul "monitor" . Ceva sfaturi cum as putea remedia ?; sau care sa fie cauza exacta ? Daca as achizitiona un HDD Extern as scapa de probleme ?; sau faptul ca unitatea de stocare e conectata la Xbox prin USB incetineste procesarea ?
Si acum revenind la subiect, am achizitionat acest HDD Extern iar dupa multe incercari esuate cu "Administration Tools" si configurarea automata a consolei, cu care am reusit sa-l formatez FAT32 cu doar 32Gb disponibili, am dat de acest program, numit FAT32Formatter , cu care am reusit in final sa formatez toti cei 465GB daca nu ma insel in format FAT32 ... am selectat allocation unit size 65536 ,denumirea Xbox si i-am dat start cu quick format , dupa care am conectat HDD'ul la Xbox, am instalat ACIII si, ce-i drept, frameurile au crescut umpic, insa tot nu e gameplayul acela "smooth" care il vezi pe internet, deci in concluzie problema nu s-a remediat, poate am facut ceva gresit ?, poate am selectat prea mare "allocation unit size", sau poate nu e HDD'ul destul de performant
? ... Si nu doar atat, insa am conectat acum HDD'ul la pc si nu-l mai pot accesa, adica e detectat ca fiind conectat prin USB la unitate insa nu-mi apare in My Computer sau Administration Tools
, si chiar nu-i vad cauza
... Din ce cauza sa nu mai pot accesa HDD'ul si ce as putea face ca sa remediez problema cu FrameDrop'ul
?; care sa fie cauza ?