Bun, si daca pica dupa 1 an si 2 zile ce faci ? Garantia este ok, dar poate fi o scuza pt ca ei fac un device prost dpdv hardware ? cu cei care nu mai au garantie sau il cumpara de la ''baieti'' ce facem ? Si nu imi place tonul lor de genu ''ps4 nu se mai incinge ca ps3 bla bla'' prin urmare recunosc oficial ca ps3 l-au facut sa scoata bani multi, mai multi decat trebuia daca puneau piese ok. Nimeni nu spune sa nu faca bani pe un device sau apps, sau joc, la urma urmei este o afacere, insa nepasarea asta fata de jucator miroase groaznic pt mine, traim totusi in Ro cu salariu minim de 150-200 E nuh ? Si asa au facut padul cu touch fara a sti prea bine pt ce, dar conteaza sa fie diferit ca si controller fata de ps3, restu vad ei later. Si asa mi-am prajit ps3, indirect, deoarece ei au facut in asa fel consolele ps3 (phat, la slim inca nu stiu 100%) de bine, incat e foarte greu sa remediezi cauza cresterii temperaturii prin mijloace propii, TREBUIE sa cumperi alta consola. Si la urma urmei sa ne arate si noua testele cu ps4, ruland nstop 24h macar 1 joc, sa fie afisate temperaturile live...am pretentii la o consola, am pretentii la transparenta si nu vorbe goale in spatele unui costum de mii de E.