Quote Originally Posted by blackjack2150 View Post
Intr-o lume normala 1020-ul ar trebui sa fie super-hit.
Intr-o lume normala, 1020 ar fi un smartphone strutzo camila de ne-acceptat. Si sa explic de ce cred eu asta:

1. In primul rand, e o ditamai paleta. Poti sa joci ping-pong linistit cu ea. Desi are diagonala de 4.5" (fata de S4 care e ditamai monstrul si 5") are dimensiuni mai mari, si e si cu aproape 30grame mai greu. Da, mie unul mi-ar fi jena sa vorbesc in public cu el. Iar senzorul acela de pe spate il face si mai hidos.

2. In al doilea rand cum e posibil ca Nokia sa puna pe un smartphone cu o camera de 41 Megapixeli un ecran care nu e nici macar FullHD (are 768 x 1280)? E ca si cand ai spune ca faci poze bune dar le vezi prost. Asa ca mai bine iti cumperi un alt device pe care sa vezi pozele bine... Cum altii au bine-merci FullHD iar Nokia nu poate?

3. Cum e posibil ca pe un flagship sa folosesti policarbornat (plastic) si sa iasa mai greu decat alte model unde ai reusit sa-l faci metalic si sa iasa mai usor (vezi Lumia 925)? Inteleg ca e solid ca si constructie, dar nu as da atatia bani pe o "caramida de plastic" nici sa ma bati.

4. Windows Phone 8 are deficiente mari, lipsa de aplicatii de baza (pana si Google refuza sa scoata aplicatii pentru Microsoft), lipsa celui mai simplu file management. E mai rau decat Symbian in anumite privinte.

Ar mai fi si altele, dar o sa inceapa lumea sa spuna ca iar am ceva cu Nokia...