Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: E oficial: Nokia Lumia 1020 are 41 Megapixeli!
-
Admin

Originally Posted by
blackjack2150
Intr-o lume normala 1020-ul ar trebui sa fie super-hit.
Intr-o lume normala, 1020 ar fi un smartphone strutzo camila de ne-acceptat. Si sa explic de ce cred eu asta:
1. In primul rand, e o ditamai paleta. Poti sa joci ping-pong linistit cu ea. Desi are diagonala de 4.5" (fata de S4 care e ditamai monstrul si 5") are dimensiuni mai mari, si e si cu aproape 30grame mai greu. Da, mie unul mi-ar fi jena sa vorbesc in public cu el. Iar senzorul acela de pe spate il face si mai hidos.
2. In al doilea rand cum e posibil ca Nokia sa puna pe un smartphone cu o camera de 41 Megapixeli un ecran care nu e nici macar FullHD (are 768 x 1280)? E ca si cand ai spune ca faci poze bune dar le vezi prost. Asa ca mai bine iti cumperi un alt device pe care sa vezi pozele bine... Cum altii au bine-merci FullHD iar Nokia nu poate?
3. Cum e posibil ca pe un flagship sa folosesti policarbornat (plastic) si sa iasa mai greu decat alte model unde ai reusit sa-l faci metalic si sa iasa mai usor (vezi Lumia 925)? Inteleg ca e solid ca si constructie, dar nu as da atatia bani pe o "caramida de plastic" nici sa ma bati.
4. Windows Phone 8 are deficiente mari, lipsa de aplicatii de baza (pana si Google refuza sa scoata aplicatii pentru Microsoft), lipsa celui mai simplu file management. E mai rau decat Symbian in anumite privinte.
Ar mai fi si altele, dar o sa inceapa lumea sa spuna ca iar am ceva cu Nokia...