Stiu ca sunt offtopic dar vreau sa imi impartasesc patania: acum vreo 3-4 ani eram innebunit dupa iPhone, aveam un LG KU990 cumparat de tatal meu... am cautat iPhone 2G pe okazii si am gasit un tip cu vreo 4-5 produse la vanzare (parea foarte dubios, nu avea nici un rating, etc.) dar am zis ce naiba ca mai sunt si oameni care au asa si sunt cinstiti (aveam vreo 2-3 colegi care aveau profilul ca al lui si nu erau tepari) asa ca l-am contactat si a fost de acord sa ii trimit LG-ul si 200 RON pentru schimb prin Fan Courier. La telefon parea de incredere, ce credeti ca am primit inapoi? Un Sony-Ericsson cu clapeta in valoare de vreo 250-300 RON. Nu a fost paguba mare dar a avut un impact imens asupra increderii mele, acum nu mai fac absolut nici un targ online decat cu persoane in care am incredere 100%. Am aflat ulterior ca tipul lucra pentru Fan Courier si meseria lui pe langa faptul ca livra colete era sa dea tepe pe net... nu am facut plangere la politie pentru ca am stiut ca o sa se complice treaba si nu era paguba chiar asa de mare asa ca am bagat coada intre picioare si am mers mai departe.