Single post: Zvon: Se lucreaza la un nou Medal of Honor
-
Senior Member

Originally Posted by
MonkY
h0stile: e normal, se apropie E3... multi spun acum mai mult ce si-ar dori ei sa vada la E3... lucru care de multe ori n-are nici-o legatura cu realitatea... Dar stii cum e, unii developeri, publisheri, mai si tin cont de reactiile publicului, consumatorului... Cred ca daca incepand de maine raspandim zvonuri despre Halo 4... se duce atat de tare prin reteaua micului paianjen web... incat toti vor fi complet dezamagiti daca la E3 2009 nu vor vedea macar un mic trailer cu Halo 4...

nu zic de MoH, dar cu siguranta vor fi zvonuri atit de fanteziste incit vor eclipsa realitatea. pina la urma, si asta face parte tot din entertainment si chit ca le dam sau nu crezare parca creste speranta in noi cind auzim de cine stie ce franciza uitata de timp sau de vreun remake al unui hit de mult apus. ar fi tare un top al zvonurilor si al jocurilor pentru care ne-am dori un update. de ex, eu nu mai stiu nimic de Fumito Ueda de anul trecut din august. macar un teaser, ceva, sa vedem si noi anul asta la E3 sau la TGS.