Single post: Clubul iPhone & iOS

1. #2725 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by kukenstein View Post
    Cei care aveti iPhone 4, aveti probleme cu semnalul? Am citit pe net ca ar fi probleme daca tii telefonul intr-o anumita pozitie... Si de asemenea am un amic care locuieste in Militari si cand vb la telefon (iPhone 4) iese mereu pe balcon sa aibe semnal mai bun. E un caz aparte sau e o problema serioasa?
    Nu am avut niciodata probleme... ba din contra au fost momente (cum ar fi la bunici la tara) in care din 10 insi doar vreo 2 aveam semnal in casa... restul ieseau afara. La fel si toate i4-urile care mi-au trecut prin mana, no issues. Sa nu fi nimerit vreunul din modelele acelea cu "antennagate"?!? Daca da, spune-i sa-si ia un bumbper sau husa. Desi sincer, eu il am printre primele (acum il foloseste femeia) si primul lucru pe care l-am testat a fost sa-l tin in toate pozitiile, cu toate degetele pe antene... si n-am reusit sa-i scad semnalul.

Poate are un i4 defect? Pe ce retea e? Sa nu zici RDS-RCS...
    Quote Originally Posted by pooaul View Post
    Hmmm sincer e posibil sa nu fi observat asta pana acum, dar WI-FI-ul se opreste cand telefonul e locked?
    Daca da este vreo setare pentru asta?
    Nu, WiFi-ul nu se opreste cand e telefonul locked. Nici iPhone-ul, iPad-ul si nici AppleTV-ul. Cel putin la mine le vad clar conectate la router, chiar si dupa ce le-am inchis. In plus, daca ar fi inchise, nu as mai primi notificari, emails, push stuff...

Ideea e ca nu sta un WiFi full (daca nu ma insel este ceea ce se numeste WiFi low state)... cu alte cuvinte, n-o sa raspunda la ping (sau daca o va face, va fi la anumite intervaluri in care probabil face refresh), dar serviciile care necesita WiFi sunt active (notifications, iCloud, push email, etc...). E simplu de testat: trimiteti un email (care are push activat) si veti vedea ca apare imediat la notifications (asta daca aveti activat notifications pt. email si nu aveti do not disturb la ora respectiva).

Eu tocmai am facut un test pe iPad care e inchis de vreo 10 minute. Il vad in router... i-am dat un ping... nu a raspuns. L-am lasat in ping -t si voila, dupa 60 secunde or so, a raspuns. Dupa care iar pauza... Screenshot mai jos ca sa va faceti o idee.
    Attached Images Attached Images 2013-08-29_004002.png