Single post: Sony PSP & PS Vita vs Nintendo 3DS, 3DS XL & 2DS
-
Admin

Originally Posted by
rodarkone
Nu sunt hater deloc - doar scot in evidenta faptul ca deviceurile Apple ajung la 900 EU pentru un iphone 5 si 670 EU un Ipad 4
Pai la o asemenea comparatie... asa pot spune si eu ca ia uite un 3DS care costa 500 de lire sterline. Ce mai conteaza ca e Limited Edition? Mi se pare aiurea sa compari preturile intre doua device-uri luand in calcul cea mai scumpa varianta. Pentru ca asa daca la un PS Vita vreau sa am echivalentul de spatiu de pe iPad-ul tau de 900 EU (probabil te-ai referit la cel de 64GB), ma costa inca 120 Lire sterline doar rahaturile alea de carduri de la Sony. Si uite asa depasim usor 900 EU pentru un PSV... eu am zis sa fiu fair, sa pun preturile cele mai mici la toate device-urile, dar se pare ca la tine ce nu-ti convine se ia pretul cel mai mare.

Originally Posted by
rodarkone
sincer eu nu vad nici un fel de legatura intre cele doua platforme (console si tablete/telefoane) in momentul defata, poate peste 1-2 sau cativa ani astea din urma sa inlocuiasca complet consolele, dar in momentul de fata, nu vad cum ar putea sa o faca, tinand cont de mediocritatea jocurilor (mai corect sub-mediocritatea jocurilor).
Iti recomand sa-ti cumpari niste jocuri mai bune. Ai cateva aici.

Originally Posted by
rodarkone
Nu stiu de ce imi tot dai exemple subiective, din viata mea personala, ce fac eu, cum procedez eu - si nu incerci si tu sa fi obiectiv (cum incerc sa fiu eu).
Acum o sa fac si eu ca aia mici (se pare ca asa am ajuns sa argumentam): "Pai tu ai inceput"... Da, observ ca esti foarte obiectiv. Anyway... eu ma retrag din discutie si ma intorc in sub-mediocritatea mea. Nu de alta, dar mi-e ca incep sa jignesc si eu aiurea...