Monky nu te supara dar eu nu te-am jignit - daca tu te contopesti intr'un tot unitar cu jocurile de ios si te consideri echivalent cu ele e trist, si ceea ce ma intristeaza si mai rau este ca rasucesti tot ceea ce am zis si pui in cea mai proasta lumina posibila.

Faptul ca tu investesti foarte multi bani in tablete/telefoane este echivalent cu ce fac si eu vis-a-vis de jocuri si console (in special portabile) - deci e normal sa aparam "alegerea"- dar de la asta pana la atacuri "la persoana" cum sugerezi tu e multa paine de mancat, eu lovesc in porcariile care reprezinta MAJORITATEA jocurilor de ios si tableta si din ce scriu eu tu focusezi totul catre cele 20-30-100 jocuri bune. Maestre vorbim aici de zeci de mii de jocuri PROASTE nu de 100 jocuri bune.

Nu am stat sa fac calcule statistice dar cred ca este vizibil ca din cele ~ 500-1000 jocuri care apar intr'un lifecicle de consola au o rata de succes mult mai mare decat cele cateva zeci de mii jocuri care au aparut pana acum pe platforma iOS (sa zicem).

later edit: @Elphy - tocmai asta am zis si eu - Apple (sau celelalte companii producatoare de hardware tablete/telefoane) nu vor fi in stare sa egaleze o companie specializata cu traditie precum Nintendo, Sony etc. Cat despre calitate, nu cred ca EA, Square etc sunt idioti incat sa se impuste in picior scotand sa zicem un triple A pe tableta/telefoane stiind ca nu pot cere pe el mai mult de 10 eu, in conditiile in care pe console pot cere up to 60 EU, rezulta ca ar fi trebuit sa isi scoata diferenta din vanzari, deci de 6 ori mai multe vanzari la 10 EU ... daca jocul vinde de obicei 1 mil ar trebui sa vanda ~ 6 mil pe tablete/telefoane (nu spun ca e imposibil - insa daca ne uitam in istorie sunt doar 100 jocuri care au vandut pana acum peste 6.5 mil unitati si multe dintre ele au fost jocuri pack-in cu o consola, de aceea cifrele sunt atat de ridicate).