Single post: Sony PSP & PS Vita vs Nintendo 3DS, 3DS XL & 2DS
-
Member
Eu n-am inteles niciodata ce e asa special la Zelda. O fi fost acum 25 de ani mare realizare dar acum mi se pare un joculet cu fluturasi si peisaje pentru copiii mici. Cand vad ca sariti toti in sus si in jos cu Zelda, Mario, Luigi si Pokemon pe mine unul ma apuca durerea de cap si imi imaginez ca discut fie cu niste kinderi carora le plac joculetele astea de timp 'dumb' fie cu oameni prea in varsta si carora nu le poti scoate din cap ce le-a placut cand erau ei mici.
Spunea cineva mai devreme ca gasesti mii de jocuri pe Nintendo 3DS. Din cate stiu nu sunt mai mult de 2-300 de jocuri. Iar pe DS parca sunt cam 1500. Am cochetat si eu cu ideea de a-mi cumpara un 3DS cand am vazut ca are vanzari asa mari. Insa dupa ce am vazut despre ce jocuri e vorba am renuntat. Cred ca 90% din ele sunt jocuri pentru copiii sau oameni care au dat in mintea copiilor. Iar grafica e jale. Cand m-am jucat pe un XL am crezut ca isi bate cineva joc de mine. Mi-a trecut repede.
In ultima vreme ma batea gandul sa imi iau un PSV pentru ca au inceput sa apara ceva jocuri serioase. Dar cand am aflat cat tine baterie si cat costa un nenorocit de card mi-a trecut si de asta.
Legat de ce vorbeati voi mai sus de preturi la mobile si tablete eu cred ca le exagerati rau de tot. Eu pe iPhone 4S am dat 99 EUR la continuare de abonament si atat. Iar tableta Android FullHD, quad core si cu 2gb ram, super portabila si accesibila cum e Nexus 7 din 2013, costa vreo 230 USD: Amazon.com: Google Nexus 7 FHD Tablet (7-Inch, 16GB, Black) by ASUS (2013): Computers & Accessories. Va luati un gamepad de Android si gata consola. Nu o sa gasiti titluri cu Mario si Pokemon dar asta e. Unii vor sa joace Fifa, Real Football 13, Need for Speed, Real Racing, Real Boxing, Dungeon Hunter, Brothers in Arms si altele. Slava Domnului ca avem de unde alege!