Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: Sony PSP & PS Vita vs Nintendo 3DS, 3DS XL & 2DS
-
Member

Originally Posted by
iry
Brothers, vi se pare psvita scumpa si accesoriile de asemenea, vi se par consolele/jocurile 3DS scumpe si rare? Atunci nu ramane decat sa va recomand cea mai buna consola EVER, si anume PSP. De ce spun asta:
- Consola se gaseste la pret foarte bun, atat noua cat si sh.
- Jocurile foarte foarte ieftine, atat in magazine cat si sh sunt pe gusturile fiecaruia, ca e rpg, ca e sport, racing, whatever.
- Accesoriile la fel, preturi super ok.
Ca pret si numar de jocuri PSP-ul chiar merita! Dar din pacate e o consola 'batrana' cu rezolutie prea mica, putere de procesare prea mica si cel mai rau e ca ii lipseste al doilea analog stick.

Originally Posted by
iry
ps: si pe mine ma atrage psvita, insa mai astept o perioada, poate mai scade pretul cum sa auzit, sau poate o prindem la un bundle cu ps4

Daca e vorba de acel bundle ps4+psv la 500 de dolari, asa as vrea si eu!

Originally Posted by
d@nn
Probabil pentru ca momentan nu e disponibila oficial decit in SUA.
Vazand cat de inraiti sunt unii pe-aici o sa-mi raspund singur: poate sa scoata si Google, Samsung, Apple sau nVidia super consola lui peste prajit, atata timp cat nu e Nintendo si nu are Zelda unii nu o vor considera niciodata consola.

Originally Posted by
rodarkone
Kratos - success, esti un exemplu de gandire pozitiva, gusturile tale sunt atat de exquisit incat noi, muritorii de rand, cai care consideram jocurile din seria Zelda capodopere suntem de fapt niste copii si niste infantili, ar trebui sa ne fie rusine ca nu consideram "Fifa, Real Football 13, Need for Speed, Real Racing, Real Boxing, Dungeon Hunter, Brothers in Arms" in aceeasi categorie cu jocul ala cu fluturasi.
Extragi complet aiurea din context. Eu acolo dadeam exemple de jocuri legate de Android si care nu sunt cu fluturasi si bile. In caz ca vrei sa stii, si ca sa nu mai fie nevoie sa-ti folosesti aiurea imaginatia, mie imi plac jocuri gen Tekken, Street Fighter, God of War, Grand Theft Auto, Metal Gear Solid, Uncharted, Mass Effect, Oblivion, Crysis, Batman, Dead Space, L.A. Noire, Killzone, Bioshock, Fallout, Gran Turismo 5 si tot asa. Adica jocuri serioase, cu grafica serioasa. Nu chestii infantile care de 20-30 de ani au ramas la acelasi stadiu si care arata pe un 3DS de parca a taiat cineva texturile cu toporul si n-a reusit sa invete nimic nou.

Originally Posted by
rodarkone
PS: morala e - fiecare cu gusturile lui, insa unii au gusturi de tot rahatu.
Pentru un admin sau moderator ce esti tu cred ca jignesti cam mult gratuit. Eu nu ti-am facut gusturile de rahat dar asta este. Unde nu e nici Dzeu nu cere! Ma retrag si eu din discutia asta cu tine si o sa te las sa povestesti ce frumoase sunt jocurile pentru copiii. Hai ca ma intorc la gradi! Pardon la munca!