Mariush acum si tu, am scris in unul din posturile anterioare, concret, desi nu stiu de ce ma agit ca oricum vorbim ca sa nu adormim (nu decidem noi):
- primaria/guvernul/whatever sa aloce un spatiu generos inafara orasului (poate nu se vor lupta intre ei, putin probabil dar macar in cazul ala este natura care-si produce efectele) - COSTURI ZERO
- sa amenajeze spatiul corespunzator, respectiv imprejmuit a.i. sa nu existe posibilitatea ca "detinutii sa evadeze" si ceva custi din lemn dimensionate corespunzator - CITEVA ZECI DE MII DE EURO insa pot baietii destepti sa ia de la casa de vacanta ori mai stiu eu ce aberatie
- din cit cunosc in mare parte sint deja sterilizati deci sint mici sansele ca sa creasca populatia in interior
- sa stringa toti ciini de pe strazi fara exceptie - SERVICIU DEJA IN FUNCTIUNE deci ZERO COSTURI SUPLIMENTARE
- iar in final apar doar costurile de intretinere lunara, adica ceva oameni care sa asigure distributia hranei/apa, etc si costurile cu hrana (nu a spus nimeni ca trebuie sa le dea hrana premium) ... iar costurile astea au o perioada limitata, citiva ani, in timp scad odata cu numarul "detinutilor"

... dar este adevarat, este mai simplu sa-i rada direct la costuri minime asa le ramine si lor de bagat in buzunar. Si uite cit de penibil devin prin atitudinea asta extrem de serioasa vis-a-vis de toata povestea asta.

Legatura intre trezitul tirziu si dimineata nu exista, relatia era intre trezitul tirziu si faptul ca am inteles ca bat cimpii. Era parca o reclama pe Guerrilla "ma ! asta e un mod de a spune ? esti sigur ? da ! deci asta e un mod de a spune !"

CSergiu ... genial !

kragod ... "Sau cainii sunt mai animale decat gandacii sau tantarii?" ... animatia lui CSergiu este raspunsul !