Single post: Ce fel de tara este Romania?
-
05-09-2013 17:53 #1683 SP
Member
Mariush acum si tu, am scris in unul din posturile anterioare, concret, desi nu stiu de ce ma agit ca oricum vorbim ca sa nu adormim (nu decidem noi):
- primaria/guvernul/whatever sa aloce un spatiu generos inafara orasului (poate nu se vor lupta intre ei, putin probabil dar macar in cazul ala este natura care-si produce efectele) - COSTURI ZERO
- sa amenajeze spatiul corespunzator, respectiv imprejmuit a.i. sa nu existe posibilitatea ca "detinutii sa evadeze" si ceva custi din lemn dimensionate corespunzator - CITEVA ZECI DE MII DE EURO insa pot baietii destepti sa ia de la casa de vacanta ori mai stiu eu ce aberatie
- din cit cunosc in mare parte sint deja sterilizati deci sint mici sansele ca sa creasca populatia in interior
- sa stringa toti ciini de pe strazi fara exceptie - SERVICIU DEJA IN FUNCTIUNE deci ZERO COSTURI SUPLIMENTARE
- iar in final apar doar costurile de intretinere lunara, adica ceva oameni care sa asigure distributia hranei/apa, etc si costurile cu hrana (nu a spus nimeni ca trebuie sa le dea hrana premium) ... iar costurile astea au o perioada limitata, citiva ani, in timp scad odata cu numarul "detinutilor"
... dar este adevarat, este mai simplu sa-i rada direct la costuri minime asa le ramine si lor de bagat in buzunar. Si uite cit de penibil devin prin atitudinea asta extrem de serioasa vis-a-vis de toata povestea asta.
Legatura intre trezitul tirziu si dimineata nu exista, relatia era intre trezitul tirziu si faptul ca am inteles ca bat cimpii. Era parca o reclama pe Guerrilla "ma ! asta e un mod de a spune ? esti sigur ? da ! deci asta e un mod de a spune !" 
CSergiu ... genial !
kragod ... "Sau cainii sunt mai animale decat gandacii sau tantarii?" ... animatia lui CSergiu este raspunsul !