Venom - probabil o fi solutia ideala insa pe o parte eu nu o inghit si pace, pe alta nu-s marele iubitor de ciini si nu in ultimul rind e clar ca mai bine izbesc capul de un zid decit sa explic aici de ce nu o inghit ! ... e ca si cum i-as explica lui neanderthal ca fulgerul nu este periculos daca stii ce este, altfel e magie, god, etc.

darkpaul13 - termina cu profetiile, (ca sa fiu corect, nu pot altfel) e adevarat ca ceva ceva ai nimerit insa tot profetie se numeste.

eagle-eye - din pacate asa sint eu incuiat, nu pot sa-mi permit sa ridic stacheta la nivelul tau unde salata se amesteca dupa cum da bine ca argument (macar daca ai intelege ce dracu' e ala). Pe alta parte, daca ai ramine doar pe post de bucatar - amestecator al salatei mentionate (aici l-am pierdut, sigur a spart ceva) ar fi de bine insa nu-ti ajunge, vrei mai mult dar nu ai cu ce duce si tot impingi ... na ! iar o sa fiu acuzat de "Esti ridicol. Si argumentele tale sunt absurde" ... fie, inghit orice insulta/jignire ... e normal, de la inaltimea ta nu pot cere mai mult, tot e bine ca te stradui insa e clar ca ar fi bine sa lasi timpul sa curga, ca tot eram in domeniul profetiilor, estimez un 10 - 15 ani dupa care poti trece sa recitesti topicul, o sa vezi altceva.

... asta a fost ultimul de la mine, deja dau in sentimente ca mila iar asta ar fi contradictie. Oricum va invit la ultimul cuvint ca sa va simtiti ... e profetia care se adeverete in 99.99% din cazuri ! (eagle-eye nu incerca sa intelegi sirul, e absurd, e ridicol dar atentie e si periculos, risti sa explodeze nuca)