Desi probabil multi ma vor injura ca spun asta, eu as fi renuntat la magneti. Am asa un feeling ca magnetii aia din iPad, pe care eu unul nu-i folosesc (nu-mi plac cover-urile), au cel putin 50grame. As fi renuntat linistit la acea extra greutate. In plus, nu mi-au placut niciodata magnetii pozitionati pe langa device-uri electronice. Oricum, daca-l duc pe la 500 grame ar fi perfect (iPad 4 in varianta 4G avand 662 grame).

Ma bucur ca nu au facut marginile EXACT la fel de mici ca la iPad Mini (asa cum se zvonea initial). Nu de alta, dar eu folosesc foarte mult iPad-ul in portrait mode, si mi-ar fi fost aproape imposibil sa-l tin cu margini atat de mici.

Double speakers si double microphones sounds nice... insa eu n-o sa inteleg niciodata de ce nu merg pe ideea de a pune un speaker jos si unul sus (in portrait mode)? Ar fi ajutat imens la spatializare si in landscape mode ar fi fost perfect stereo.

Un alt lucru care lipseste cu desavarsire pe orice iOS si as fi vrut sa-l vad pe iPad este barometrul/senzorul de temperatura.

Si mai e ceva ce mi-as fi dorit, mai ales ca eu folosesc in draci iPad-ul ca un gaming device: rumble/feedback/vibration motors! Stiu ca ar manca mai mult din baterie, but i want that!

Iar in final, daca tot s-a vorbit despre fingerprint scanner... de ce n-am avea unul si pe iPad 5? Please Apple