Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: Xperia Z1 este noul flagship Sony!
-
Member
@ Monky, inceraca in Ilfov
Aveam 100 KB/s cu stickul ala. Sunt la 4km de Bucuresti. Unde si cu ce gresesc? Cand spui Romania te referi la anumite zone din unele orase mari, nu?
@tudyniuz, m-am raportat la Romania pt ca aici locuiesc. In exemplul dat am spus 40-60, nu 20
Poate ai sa razi, dar exista tehologia 4G WiMAX, care la 13-14 euro, iti ofera average 15mb/s nelimitat. Din pacate, nu au acoperire. Cat e pe hartie, atat e si real. Marii provideri ofera doar pe foaie la preturi aberante si mai e si foarte limitat cantitativ. Aveam pe undeva un SS luat de pe un forum vecin unde facuse cineva un speedtest pe LTE (4G) la Unirii cu semnal full la vomafone. 1000 kb/s sau ceva de genul
Am trafic 25GB lunar , iar jocul (uncharted 3 goty) are 48,2 GB! go figure.
Ma intreb cat o avea Puppeteer, dat fiind ca doar demoul are 5.7 GB. Filmele Full HD au de asemenea peste 30 GB, unele chiar 50GB. UltraHD cat vor avea, dublu?! (rezolutia e dubla, 4K). Stai 2 zile sa-ti descarci filmul (daca ai fibra). Stream? Care stream?! Pai, nu zicea Sony ca nu laseaza Gaykai in EU ca nu e broadband?! Multi cu trambite "go digital"! ...
*Nota: Provider orange, 4G teoretic (pe foaie), practic 14mb/s -16mb/s (2 MB/s metropolitan). Indiferent de zi sau ora mai mult 1MB/s pe PSN nu sare ( care apropos, uneori se blocheaza. Indiferent de provider/ conexiune/tara). Intre 00-07 nu e contorizat traficul (orange). Asadar, pune-ti zece alarme, dormi cu portia, iar pana termini de dl jocurile de pe PS+, trece luna... Am decis sa-mi las consola 1-2 zile la cel mai apropiat prieten care are fibra.
Revenind la Z1, e un telefon super, dar din pacate orice super tehnologie e inutila daca nu ai acces la anumite functii, servicii, care de altfel, se regasesc in pret din plin. PS:Nu sunt deloc conservator, sunt foarte pro evolutie, dar in Q1 2009 ma uitam la HTC G1 (primul smartphone android) si el la mine. Sunt concepute pt net, iar net sufletul...
PPS: Digi ala de care amintea Monky, ar merge pe Vita 3G ca remote play. JP uita ca nu toata lumea are 4G (si nu pe hartie sau in magazin) de 5-6 ani ca ei.