Pai nu e bun ca s-a răsturnat situația? Nu e bun ca au ascultat de consolisti? Asta își dorea toată lumea. Si au livrat. Ce nu e bun acum? Chiar nu înțeleg. Dacă nu schimbau nimic cred ca stergeai aria aceasta. Acum ca au schimbat absolut fiecare lucru de care se plângere toată lumea, nu e bun pentru ca sunt prea multe rasturnari de situație.

Dacă au overclockat procesorul care e problema? L-au overclockat tocmai pentru a creste performanța jocurilor. Fapt care ne avantajeaza tot pe noi. Dacă nu făceau asta era mai bine?

Si da, când vad haterism si troleala nu suport. Auzi si tu:"consola e mai slaba cu aproximativ 30% decât concurenta, dar in realitate probabil e mai slaba cu mai mult"(aproximativ cuvintele acestea au fost, nu mai dau quote din nou). Eu zic ca e cât Nintendo Wii de slaba, sa nu ne mai chinuim atât cu "subtilitati". Cred ca e fiecare capabil sa tragă concluziile care consola este mai puternica atunci când o sa se lanseze si o sa vedem reviewuri la jocurile multiplatform. 100% o sa fie vs intre console la inceput, cel putin. Nu cred ca trebuie nimeni împins in vreo directie sau ținut de manuta in luarea unei decizii.