Titlu: Dungeon Hunter 4 Publisher: Gameloft Data Lansare: 10 Aprilie 2013 Link iTunes: https://itunes.apple.com/ro/app/dung...uo=4&at=11l8zd Pret actual: Free! Cel mai mic pret: Free! Gen: RPG Marime: aproximativ 1GB Nota Metacritic: 63/100 Link Metacritic: Dungeon Hunter 4 for iPhone/iPad Reviews - Metacritic Nota TouchArcade: 3.5/5 Link TouchArcade: Dungeon Hunter 4 Review | Touch Arcade Nota personala: 90/100 Mini Review: Nu pot sa spun decat ca jocul asta e demential. Este Diablo pentru tablete si smartphone-uri. Dungeon Hunter 4 e un RPG hack'n slash in adevaratul sens al cuvantului. Are grafica de nota 10, avem un mic story (desi nu prea evoluat), avem upgrade-uri, avem skills, avem transmute, efecte ce pot fi introduse in slot-urile de la arme si armuri... Din pacate, avem si un mare compromis, care este dealtfel si motivul pentru care jocul a primit note atat de mici atat pe metacritic cat si pe toucharcade: cei de la Gameloft l-au facut F2P (free to play). Si pentru a stoarce cat mai multi bani, au introdus tot felul de trucuri. De exp. pentru a combina 2 efecte, fie astepti o ora, fie platesti cu cristale (care in mare parte sunt pe bani). La fel, daca vrei mai multe slot-uri de spells, iti trebuiesc cristale. Vrei cea mai buna armura din joc, iti trebuiesc cristale.
Personal sunt genul care nu dau bani pe asa ceva... si dupa ce m-am stressat un pic initial, m-am convins ca pot sa joc DH4 fara sa dau niciun ban. Ba chiar am ajuns la level 30 si tot ma tine lipit de ecran. E fun chiar si in multiplayer (unde poti juca co-op sau free for all). Cristale am inceput sa primesc fie la "ruleta", fie urmarind diverse filmulete promo. Si mi-am dat seama ca imi pot aranja in asa fel upgrade-urile sau combine-urile incat sa las tableta in pace cateva ore, timp in care sa-mi fac treaba. E mare pacat chestia cu F2P, insa asta nu nu face din DH4 un joc bun. Si e chiar bun (o groaza de monstrii, boss fights, arene). Must give it a try!