Single post: Grand Theft Auto V - GTA 5 - GTA Online
-
17-09-2013 22:01 #2750 SP
Member

Originally Posted by
h0stile
Rog pe cei care nu au primit jocul sa posteze aici ca sa pot salva linkurile. Daca nu se tin de promisiune si nu livreaza in seara asta, intentionez sa scriu un articol de toata frumusetea la adresa Altex si as avea nevoie de exemple. Prea se intampla chestia asta la fiecare lansare de anvergura. Cand gameshop era pe val, o pateau si ei. Acum au pasat pisica si au scapat. O patesc astia care au preluat-o. Zici ca e un facut.
Chiar nu sunt in stare sa apeleze si la alte companii de curierat ca sa preia o parte din colete si sa se asigure in felul asta ca ajung atunci cand trebuie? Repet, nu ma deranjeaza ca nu a venit azi, cat faptul ca am facut precomanda pe 24 iulie si nu am jocul nici la aproape 24 de ore din momentul in care oricine altcineva care nu a avut niciun fel de precomanda l-a putut achizitiona din magazin fara probleme. Nu mi se pare corect. Este o bataie de joc la adresa clientilor pe care te bazezi din timp ca iti vor cumpara produsul. Rusine Altex!
Am vorbit cu aia de la Nemo express ( de care n-am mai auzit in cei 20 de ani ai mei de viata) de 3 ori. Era o dom'soara care imi garanta ca vine astazi. Unde i-au gasit si Altex pe prapaditii astia care nici nu mai raspundeau la telefon, ei stiu. Si nu inteleg ce traseu de ***** a avut respectivul curier (bag mana in lava ca e doar unu) ca a trecut la 4 strazi de mine la un prieten si aici nu a trecut. Si maine imi imaginez ca vine (DACA) la ora 21:00 (cu aprox.) si imi bag picioarele in precomanda lor.