Ma_Plictisesti: o placa de retea serioasa gigabit tine linistita peste 100MB/s (din testele mele pe Intel se duce pe la 117MB/s). Asta inseamna 800Mb/s.

pooaul: din pacate, de UPC pana acum m-am lovit numai pe partea negativa. Am vorbit si eu cu cineva care si-a pus 150Mbps de la UPC, si imi spune ca in testele pe speedtest.net nu a vazut niciodata mai mult de 80Mbps. Asta in timp ce un RDS de 100Mbps sare linistit de 90Mbps. In plus UPC-ul are ceva issues cu peering (nu cred ca au batut palma cu toti providerii), astfel incat te trezesti ca ai abonament de 150Mbps dar de-abia iei cu 2-3Mbps de la cineva de pe RDS (e doar un exemplu). In plus, s-a plans de faptul ca dupa ce a facut reclamatie a durat o saptamana pana a venit cineva sa-i schimbe echipamentul.

Acum, gandeste-te ca acolo la 150-200Mbps vorbim de metropolitan. Pentru tine (cu console si alte nebunii) poate ar fi mai important sa verifici cum sta UPC-ul pe extern. Si nu uita de upload speed...

Acum, nu stiu cum o fi in Cluj... Daca schimbi Fiberlink-ul cu UPC, da-ne si noua de veste. Fa un test/compare serios intre ele