Quote Originally Posted by excess View Post
o gramada de denumiri la Diablo 3!!! multe chestii!! E primul Diablo pe care il voi juca!! Am incercat demo-ul si e ok!! Dar cred ca nu invat toate astea despre care vorbiti voi!!
Excess, nu mai face exces! Take it easy si o sa fii OK, o sa le stii pe de rost cand intri in Inferno.

Quote Originally Posted by darkpaul13 View Post
@Monky nigger witch doctor ; are si troll personal
Buey! Nu te lua de febletea mea intunecata in maniera rasista ca o sa-ti arat eu dark love in brawling!

Quote Originally Posted by Wagram View Post
Pentru cei care jucaţi local coop: pot toate caracterele să accesese fierarul ? Nu se pune problema ca al doilea caracter, al soţiei, să fie guest, e caracter făcut pe alt cont, însă nu poate nici măcar să dea salvage, decât dacă intră de pe contul ei. Sper să fie un bug, fiindcă e cam anapoda.
Eu nu cred ca l-a creat pe alt cont de pe consola ta. Scrie clar la inceput cand P2 face join ca daca il faci pe alt cont pe consola ai share la stash si loot/gold. Dar mai e o optiune (cred ca asta a ales sotia ta) in care nu iti da acces la blacksmith/stash.
Eu am cu cont facut pe alt user al consolei si am acces la TOT, si imi salveaza pe character cum trebuie. Make another character si fii atent cand dai join