bună seara,
nu ştiu dacă pun întrebarea în secţiunea ideală dar aceasta fiind cea mai vizitată o să vă rog să îmi citiţi expunerea:
după ceva timp de la achiziţie, am hotărât să introduc codul de xbox live (valabil o lună) cu care a venit la pachet consola.
Din ce am citit pe altă secţiune a forumului pentru identificare la un momentdat sunt câteva câmpuri care conţin , adresa, oraş, telefon, cod postal...etc.unde e util să pui o adresa de United Kindom. Toate bune până aici, numai că eu am înregistrat numele şi implicit adresa de email pe pagina xboxlive folosind calcuatorul. În această secţiune am introdus ţara România şi toate au fost ok. inclusiv autorizarea emailului precum şi numele de utilizator. Reîntors la consolă am tastat iarăşi acel cod, am ajuns la secţiunea email (totul ok) şi iarăşi la acele date de identificare. Bineînţeles că iar trebuie să fiu în Uk( ca locaţie, tel, cod postal) fiindcă nu-îmi autorizează codul.
sau poate îmi scapă mie ceva, că sunt sigur că e simpluţ.
ÎNTREBARE: În această situaţie ce fac?. introduc o adresă de UK sau pot accesa codul de pe computer.?
Conexiunea net este printr-un router TP-Link iar provaiderul Next-Gen (o firmă derivată din Dolce)
P.s. am achiziţionat şi un al doilea controller care are şi el un cod xbox live (de 2 zile).După rezolvarea primei probleme( enunţate în întrebare), la introducerea altui cod să mă aştept la aceiaşi operaţiune?
P.S.S. A III a întrebare. codul este de acces pe cosolă sau pe utilizator? Un alt utilizator după ce îşi creiază profil pe consola mea va putea să acceseze xboxlive sau poate intra NUMAI pe profilul care a autorizat codul?
Mulţumesc anticipat, respect!