Single post: Pro Evolution Soccer PES 2014
-
Banned

Originally Posted by
asperas
Ia zi dom'le (te rog) e bun jocu' ori e praf..te ntreb deoarece am renuntat la preorder pt PES 2014 si as vrea sa stiu daca a fost o decizie ''inteleapta'' (de luat il voi lua dar

..)..?Multumesc mult..
ps: am vazut ca ai luat pesu' deja..
E mai bun decat PES 2013 cu siguranta. Eu l-am luat dupa ce-am citit un review facut pe site-ul PESRomania.org - Site oficial - 2003/2013 (PES 2014 DEMO vs FIFA 2014 DEMO!) ca ar fi cel mai bun simulator din toate PES-urile. Se dau mai greu golurile decat la FIFA. Am ales la online sa cad cu oponenti de acelasi nivel cu mine si am inregistrat scoruri foarte stranse, gen 1-0, 0-1 sau 1-1.
---------- Post added 22-09-2013 at 11:09 ----------
M-am apucat de Master League Online. Ce-mi place la acest mod, in comparatie cu Ultimate team de la FIFA, e ca banii se fac doar jucand meciuri sau eliberand jucatorii din club (se incaseaza suma data initial pe ei). Toti jucatorii au o suma fixa cand se cumpara de pe piata (piata care e a lui Konami), nu exista carduri suplimentare, gen speed, shooting etc., nu exista sa-ti cumperi manager, nu exista sa cumperi contracte, nu exista sa faci bisnitza cu jucatori, prin urmare nu poti pune la vanzare niciun jucator, nu stai sa cumperi jucatori mai ieftini si sa-i vinzi mai scump.
Nu poti avea decat maxim 23 jucatori in club in acelasi timp, si nu poti cumpara decat maxim 10 jucatori. Exista jucatori pe piata cu valoare zero bani.
Avantajul fata de UT din FIFA este ca la ML Online joci meciuri ca sa faci bani, nu mai pierzi timpul facand trading ca la UT.
De asemenea, in ML Online exista, la meciurile online, Coach Mode, adica iti gasesti online un oponent si meciul se joaca singur, doar schimbarile si asezarea in teren se pot face de catre useri. Nu cred ca la ML Online s-ar putea clona jucatori ca la UT.
Deocamdata la modurile online exista: Master League online, ranking match, care se poate juca cu guest, si frendly match lobby doar 1 vs 1 dar se poate cu guest. La ranking match Konami a impartit echipele in vreo 4-5 categorii (asemanatoare cu nr. de stele de la FIFA) si cand se cauta oponenti se poate selecta o categorie din acestea. Pe scurt, daca vreu sa joc cu nationala Romaniei imi gaseste oponent de acelasi nivel cu nationala Romaniei, nu cu Barca sau Real.
Ce-am observat la Friendly Match, cam toata lumea alege Barca sau Real. Ma intreb daca astia sunt copii sub 12 ani sau nu.

PES 2014 PS3 are online pass.