Ehh - din pacate majoritatea utilizatorilor de ios7 nu sunt tech-savy - ei sunt doar consumatori sau dumb-mf (vezi milioanele de filme de pe youtube)

Din nou problema asta e doar a producatorilor, care s-au obisnuit sa gandeasca stream-line, fara sa ia in cosiderare utilzatorul, cu alte cuvinte o miscare total useless pentru binele utilizatorului, doar ca Apple sa se laude ca vezi doamne iOS7 are cea mai mare penetrare comparat cu concurenta.

Asa a fost mereu Apple - sa ne comparam cu concurenta, de parca asta conteaza pentru minte, un OS bun si niste produse hardware cu o calitate peste concurenta ar fi putut fi vandute si fara aceste comparatii, mai ales ca in ultima perioada Apple nu prea mai sta asa bine la cifre, ce-i drept nici nu poti concura cu 10 producatori diferiti fiecare cu 10 deviceuri diferite cand tu ai in oferta doar 2-3, aici intervine selectia naturala, oamenii sunt diferiti si cu gusturi diferite, nu le poti baga pe gat design si inovatie cu lopata, indiferent cat de cutting edge este, e ca in zicala gusturile nu se discuta, daca userului ii place Samsung Galaxy S4 sau Andoid Kit Kat - indiferent cat de avansat ar fi sistemul iOS sau Iphene - userul tot nu il va cumpara.

Ma rog - pentru a nu se intelege gresit (Monky) ce am scris mai sus este o parere OBIECTIVA, subiectiv consider ca eco-sistemul Apple este light-years peste concurenta, din punctul meu de vedere device-urile Apple sunt si ele pe gustul meu (comparativ cu ce oferta am de la concurenta) si deep down chiar imi pare rau sa vad cum Apple isi taie singur craca (un motiv simplu e ios7, a 2-a oara cand ma dezamageste un sistem de operare de la ei, 1st one - vechiul ios 4) stiu ca va suna penibil insa mana de fier a lui Jobs lipseste. Iar desi stiu sigur ca este imposibil, sper ca Apple sa revina la design-ul "invechit" din ios 6 sau sa revizuiasca ios7 cat de repede.

My 2 cents ...