Quote Originally Posted by Trefla0874 View Post
Security my...
Trefla: Imi place ca toti iau chestiile facute la misto in serios. In primul rand acela nu cred ca este un iPhone 5S (arata cam bizar fingerprint reader-ul - dar e posibil sa ma insel, pentru ca nici calitatea nu e prea ok). In al doilea rand, chiar si pe un 5S daca lipesti ceva de deget care este transparent, ar trebui sa functioneze (pt. ca se face scanarea in adancime). In al treilea rand, orice sistem de protectie se sparge... vorba aceea, sunt cititoare de amprente de mii de dolari si tot au fost sparte. Ideea celor de la Apple nu este de a pune ceva infailibil (nimic nu este, repet), ci de a usura accesul (eu care deschid de zeci de ori pe zi telefonul, apreciez ca nu mai stau sa introduc parola)... E optional la urma urmei. Nu vrei, nu-l folosesti. Nu vrei, nu-l cumperi.

rodarkone: nu stiu de ce te referi la mine cand vine vorba de intelegere. Eu nu-mi pun iOS7 (inca). Din punctul meu de vedere are cateva tampenii de ne-acceptat din partea Apple. Chiar vroiam (sper sa-mi fac ceva timp si pt. asta) sa fac un filmulet sau macar o imagine care sa ajunga virala si sa-l trazneasca pe Ive in cap... poate se trezeste din ce a mai fumat lately.