Single post: Ce fel de tara este Romania?
-
24-09-2013 12:00 #1736 SP
Member
Te inteleg......dar nu te cred ...uita-te in jurul tau.......tara noastra este plina de paradoxuri,plecand de la romanii care isi cumpara masini puternice second-hand cu bani din banca pana la biserica ortodoxa romana care construieste catedrala mantuirii neamului,in loc sa construiasca blocuri sociale pentru tinerii casatoriti sau necasatoriti si sa puna o chirie modica care sa acopere cheltuielile de intretinere ale blocului,poate cei din conducerea bisericii ar trebui sa mai citeasca Noul Testament:Fapte: 7:48
Dar Cel Preaînalt nu locuieşte în temple făcute de mâini, precum zice proorocul:7:49
"Cerul este tronul Meu şi pământul aşternut picioarelor Mele. Ce casă Îmi veţi zidi Mie?
- ziceDomnul - sau care este locul odihnei Mele?
7:50
Nu mâna Mea a făcut toate acestea?" din cate stiu biserica ortodoxa romana detine in sibiu pe N. Balcescu aproape toate spatiile comerciale,chiriile ridicandu-se la mii de euro pe luna ,pentru un local sau boutique,acceasta strada fiind centrul sibiului impreuna cu piata mare si piata mica daca ar fii sa expun frustrarea care ne inconjoara,ar trebui sa scriu foarte mult si nu le prea am cu tastatul si nu sunt nici prieten prea bun cu gramatica limbii romane.
In postul precedent am spus ca nu a fost revolutie,asa este SWTFU , a fost lovitura de stat organizata de afara si a iesit populatia afara dar a fost scoasa de cei care au instrumentat-o,mai urmareste gvingi76 si tu documentarele de pe tvr1 si tvr2 si lasa-l draq de fifa. Un popor care nu-si cunoaste trecutul este un popor fara viitor,la fel si omul,nu stie de unde vine si incotro se indreapta.