Single post: Configuratie Gaming

1. #22 SP
    Member Buyk's Avatar
    Am facut si eu o configuratie , sper sa iti fie de ajutor ti-o recomand cu caldura ! Insa inainte de toate am cateva sfaturi si anume :

- cumpara o placa de baza buna , ca pe viitor eventual sa poti sa faci un upgrade , ex. (sa aibe sata III , sa suporte ultimele tipuri de procesoare si frecvente mari la memorii ) chiar daca nu iti permiti acum ultimul tip de procesor , este bine ca placa de baza sa il suporte ;
    - Procesorul sa fie cel mai puternic , nu placa video te ajuta pe tine in mare masura sa vezi filme full HD , intradevar are si ea un impact dar nu asa de mare ca procesorul , de aia am si ales o placa video mid-low ; (Personal vizionez acum filme full HD doar cu placa video integrata in placa de baza , un hd 4290 )
    - In placa video poti investi oricand si oricum evolutia lor este una rapida. Are un impact major in jocuri , editari etc . Din cate stiu in octombrie se vor lansa seriile 8000 , poti sa mai astepti putin.
    - O observatie in lista mea este sursa , ti-as recomanda un Corsair dar este destul de scumpa raportat la buget , deci poti merge pe aceasta !
    - Memorii Kingstone sau Corsair , oricum sunt ieftine !

Ce lipseste din lista este
    - unitatea optica ; Eu unul nu folosesc asa ceva , acum depinde de utilizarea fiecaruia .
    - Sistem de racire la procesor ; nu l-am pus pentru ca are o racire stock , buna in utilizarea de zi cu zi , daca nu faci overclock este in regula .

Mult succes ! Cu respect
    Attached Images Attached Images configuratie.png