Quote Originally Posted by AngeReveur View Post
Pentru cei care asteapta cu nerabdare un update pentru Online, 11 vs 11, in curand va incepe beta-ul PESFan | PES 2014: PC BETA 11 VS 11. Cred ca nu multe jocuri incep beta-ul dupa release-ul official

---------- Post added 26-09-2013 at 21:51 ----------

Azi am primit si eu jocul, am incercat cateva meciuri online, primele meciuri au fost in slow motion dar restul au fost chiar OK. Se vede ca jocul e foarte grabit... sunt foarte dezamagit de cum se misca meniurile, muzica foarte buna cu care eram obisnuit pana acum de la PES a disparut si am mai intalnit bug-uri de gameplay: arbitrul dadea offside cand mingea era pasata de catre mine la adversar sau vreo 2 meciuri la rand la orice through ball jucatorul pasa automat mingea in loc sa mearga frumos cu ea spre poarta... Schimbarea de gameplay chiar imi place, daca rezolva bug-urile si problemele de conexiune online chiar as putea zice ca si-a meritat banii... sa vina 2 Vs 2 -ul...

Cine vrea sa jucam niste meciuri amicale sa-mi dea add pe PSN: AngeReveur . Ce ziceti organizam in viitorul apropiat si un mic campionat, just for fun ?
La online pe PS3 e very slow motion, mai ales in repriza a doua si mai ales cand intri cu jucatorii in careul advers. Au bagat chestia cu moralul, iar jucatorii cu moral scazut in timpul meciului sunt fara vlaga.

@Merdiso: FIFA 14 nu mai are 11 vs 11, l-au scos.