Single post: Clubul PlayStation Vita - PS Vita
-
29-09-2013 16:33 #1984 SP
Junior Member

Originally Posted by
Snookerdog89
Vreau sa imi iau un grip pentru Vita...stiu ca nu e facut pentru sesiuni prelungite de gaming, iar Nyko Power Grip aparent rezolva si problema bateriei si pe cea a crampelor la maini dupa sesiuni mai lungi de o ora (cel putin in cazul meu). Dar am citit review-uri care zic ca bateria din grip moare dupa o perioada de cateva zile pana la o luna, in cazul unora. Ce e mai rau e ca din cate stiu era 30$ cand a aparut, iar acum e 50$. Nu as vrea sa dau atatia bani pe ceva care devine un simplu grip intr-o luna. Are cineva asa un grip? Daca da, de unde l-ati luat si care e experienta voastra cu el pana acum?
am gripu-ul din noiembrie anul trecut si nu am avut probleme cu el, l-am luat de la un vanzator din state de pe ebay, in 2 saptamani imi ajunsese deja comanda, platit 30 euro cu tot cu transport (poate am avut eu noroc, atunci preturile erau inca ok)..recomand, foarte comod de tinut in mana iar bateria grip-ului tine cat cea a consolei...ce-i drept ca daca incarci gripul si nu te joci cam vreo 7-10 zile se descarca insa nu am avut probleme, bateria tine ca in prima zi...ii ia totusi cam 5 ore sa se incarce