Single post: Clubul PlayStation 4
-
30-09-2013 13:59 #3284 SP
Member
Frame-uri, poligoane, fps-uri, pt mine discutiile despre aspectele astea devin oarecum nesemnificative si putin iritante in momentul asta( nu spun ca nu au importanta lor) cand vad ca se uita esentialul. Ca fapt divers, nu cred ca m-ar interesa in urmatorul an o consola next-gen daca exclusivitatile Sony( alea sunt jocuri care efectiv incanta ) si nu numai ar curge si din noiembrie incolo. Pai cand joci The Last of Us, GOTC pt mine aka Game of the Century, te mai poti gandi la PS4? "Joacele" conteaza, dragii mei, avem inca vreun joc dezvaluit pt consolele astea noi care sa fi lasat masca pe cineva? Imi aduc aminte ca atunci cand am vazut primul gameplay din Uncharted 2 la conferinta Sony de acum cativa ani ramasesem blocat, uimit, numaram secundele pana la data lansarii. Sau Heavenly Sword ca sa fiu corect, un joc mai pe la inceputul ps3-ului. Acum, din pacate, nu vad ceva interesant, un joc sa ma dea pe spate; culmea astept cu real interes tot cateva jocuri ps3: Rain si Beyond Two Souls. Sper ca in nebunia asta a next-genului, goana asta dupa 1080p si 60 fps, sa nu se uite esentialul: gameplayul si story-ul.