adrianx: initial vroiam sa-ti dau raspunsul oficial primit de la Microsoft Romania precum si cel de la BSA (The Software Alliance), dar avand in vedere tonul tau, nu cred ca meriti si te las sa te simti bine. In loc sa-mi dai exemplul cu lancenters.com (pe care chiar nu-i intereseaza cine le cumpara licentele, atata timp cat cumpara), mai bine ti-ai pune capul la contributie si te-ai intreba in primul rand cat de legal ai putea folosi tu in scop comercial o consola Xbox 360, fara acordul Microsoft... Chiar daca ai trece peste Microsoft Romania (in mod ilegal, desigur), ma intreb daca ti-ai putea folosi imaginatia si te-ai intreba cum vei putea tu seta consolele intr-o locatie din Romania, avand in vedere ca Romania nici nu exista in lista de tari suportate.

Si daca toate cele de mai sus nu ti-au fost suficiente, mai ia o pauza si intreaba-te daca tu vei deschide un Lan Center (desi tu intrebi de o sala de jocuri, ceea ce este cu totul alta mancare de peste), fara a avea multiplayer. Pentru ca, in caz ca nu stiai, nu exista Xbox Live pentru Romania. Ori LAN Center fara multiplayer = stupid ideea!

Vroiam sa te pun in legatura cu o persoana (importanta) care a incercat sa-si deschida sala de jocuri pe console in Romania... si dupa ce a consultat 2 avocati, firma de contabilitate de prestigiu, a angajat firma de PR pentru a-i face legatura cu Sony, Microsoft si Nintendo... I-au luat mai bine de 6 luni (si o caruta de bani) ca sa primeasca raspunsul NEGATIV. In Romania, NU SE POATE in mod legal. Insa, nu cred ca are rost sa te pun in legatura cu el, pentru ca tu se pare ca ai descoperit apa calda. Good luck!

mentorica: Da, ai inteles corect.

---------- Post added 03-10-2013 at 09:13 ----------

P.S. Cat despre "strugurii sunt acrii", serios acum... te-ai gandit mult inainte sa-mi spui asta tocmai mie? Eu incerc sa promovez consolele si m-ar bucura enorm de mult sa vad internet cafe-uri si sali cu console la fiecare colt de strada... Insa spre deosebire de multi altii, eu sunt mai realist si ma informez inainte de a deschide gura. Daca se putea, iti dadeam "copy/paste" la ce iti trebuie si-ti doream succes. Iti doresc succes oricum... desi la cum te comporti nu cred ca meriti.