Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: Un TV nou pentru consola mea!
-
Admin
cryyo: din pacate tu nu stii ce inseamna backlight bleeding... Acolo tu compari doua tehnologii diferite, nu e vorba de backlight bleeding. La prima, plasma care isi opresti pixelii de tot (asa cum face si OLED-ul), la a doua, LED-ul care nu poate face asta (decat daca are backlight illumination). Intr-adevar, nu a spus nimeni niciodata (cel putin nu eu) ca se poate compara un LCD cu o plasma la asa ceva (chiar si cu functii gen Micro Dimming Ultimate in care se calculeaza "negrul din imagine"). Never will (decat poate in momentul in care va fi 1 led per 1 pixel)!
Da, pe intuneric complet, plasma va bate la negru. Nu chiar asa cum e in comparatia pusa de tine (cel putin nu la F8000 - am un feeling ca ET60-ul acela oricum nu e prea bine calibrat), dar va bate. Din pacate, acesta printre putinele avantaje. In daylight sau daca e lumina in camera, plasma devine "washed out" in timp ce LED-ul "straluceste".
Avantaje si dezavantaje... deh. Din pacate, nicio tehnologie nu e perfecta. Iar remanenta distruge tot ce e bun la o plasma... Degeaba se vede bine daca iti apar siglele de la posturile TV in filme... iar service-ul Panasonic iti spune ca "e normal".