cryyo: din pacate tu nu stii ce inseamna backlight bleeding... Acolo tu compari doua tehnologii diferite, nu e vorba de backlight bleeding. La prima, plasma care isi opresti pixelii de tot (asa cum face si OLED-ul), la a doua, LED-ul care nu poate face asta (decat daca are backlight illumination). Intr-adevar, nu a spus nimeni niciodata (cel putin nu eu) ca se poate compara un LCD cu o plasma la asa ceva (chiar si cu functii gen Micro Dimming Ultimate in care se calculeaza "negrul din imagine"). Never will (decat poate in momentul in care va fi 1 led per 1 pixel)!

Da, pe intuneric complet, plasma va bate la negru. Nu chiar asa cum e in comparatia pusa de tine (cel putin nu la F8000 - am un feeling ca ET60-ul acela oricum nu e prea bine calibrat), dar va bate. Din pacate, acesta printre putinele avantaje. In daylight sau daca e lumina in camera, plasma devine "washed out" in timp ce LED-ul "straluceste".

Avantaje si dezavantaje... deh. Din pacate, nicio tehnologie nu e perfecta. Iar remanenta distruge tot ce e bun la o plasma... Degeaba se vede bine daca iti apar siglele de la posturile TV in filme... iar service-ul Panasonic iti spune ca "e normal".