Astazi am facut o modificare majora la sistemul de search (care implica MySQL-ul si o groaza de tweak-uri la vB)... modificare ce sper sa rezolve odata pentru totdeauna problema cu search-urile la care primeam rezultate de genul "The following words are either very common, too long, or too short and were not included in your search".

Momentan suntem in teste cu modul de lucru actual si pentru ca includerea tuturor cuvintelor comune ar putea avea un impact mult prea mare asupra marimii bazelor de date si a load-ului pe CPU, exista posibilitatea sa mai renuntam sau adaugam anumite cuvinte.

Sa luam un exemplu: pana acum daca cineva incerca sa caute "The Last Of Us" primea raspunsul de mai sus... si zero rezultate. Includerea unor cuvinte atat de comune precum "the", "of" si "us" ar fi criminala... prin urmare acum va cauta pe forum ce contine doar "Last". Nu e perfect, dar macar acum puteti gasi threadurile respective.

Un alt exemplu: se cauta dupa jocul "Beyond two" sau "Beyond" pentru "Beyond two souls" si nu se gasea nimic. Acum rezultatele includ toate cele 3 cuvinte.

Exemple sunt multe... si am rugamintea sa imi dati un semn daca intalniti search-uri irelevante sau considerati ca un anumit cuvant e prea important pentru a nu fi inclus.

Multumesc anticipat!