Single post: Clubul PlayStation 3
-
04-10-2013 13:23 #21012 SP
Member
El nu spune decat ca se descarca cu Playstation Store in anunt... ceea ce legal se face printr-un redeem code, el mi-a spus in mesaje ca nu e nicio problema inainte de cumparare si acum ma trezesc cu un cont... Pentru mine e posibilitatea sa iau ban pentru account sharing si nu e normal sa cumpere un joc de pe store si sa-l vanda sub forma de cont in mai multe parti, tie ti se pare normal? Eu cred ca trebuie pedepsit. Acum ce facem downloadam ceva si incepem sa impartim conturi contra-cost. Workaround-ul e la el in viziunea mea.

Originally Posted by
LucKos
Daca ai schimbat parola e ok. Nu il mai poate accesa. Dar de ce sa ii dai report, sa-i ceri banii inapoi dar sa ramai si jocul?
Ai primit ce ai platit. Dc nu ai intrebat sub ce forma vei primi redeem code sau alt user - nu e problema lui, ca nu-ti convine forma in care ai primit produsul pe care il doreai. Mie mi se pare ca sellerul e fraier ca ti-a dat acces la un cont pe care probabil avea mai mult content decat ce ai platit, daca era doar jocul respectiv ar fi ok.
Oricum probabil din cauza mai multora cu mentalitatea ta (adica sa ramai cu produsul si sa ceri si bani inapoi) ne-am luat bann de pe zavvi, play.com si altele... si acum umblam cu artificii si workaround-uri.