Initial n-am vrut sa-ti raspund, dar cum sunt un sarantoc prost nu ma pot abtine...

Quote Originally Posted by Srachi View Post
Serios? Tampesc cand aud asa ceva, nu e vorba de bani dar e vorba de spatiu nu? Arunca-ti bibelourile sau bocancii aia vechi si tot ai loc sa pui o consola pe verticala, asta daca nu traiesti in ceva cardbox cumva.
Si eu tampesc cand citesc cum altii le stiu pe toate. Iti zic doar atat: daca ar fi sa mergem pe logica ta am putea pune intr-o camera TOATE consolele din lume. Pentru ca, exact cum spui tu, mai arunci un bibelou si tot ai loc sa mai pui o consola, nu? Indiferent cat de limitat esti cu spatiul mai poti pune "o consola". Si inca una si tot asa, la infinit, doar nu exista limite, nu?

Quote Originally Posted by Srachi View Post
P.S. Raver te-ai gandit sa-ti scoti linoleul sa ai mai mult loc?
M-am gandit, dar nu ma lasa mamica. Pacat ca locuim in acelasi oras, aveam impresia ca doar bucurestenii sunt smecheri, vad ca m-am inselat, vad ca si oradenii insulta cu mare placere.

Quote Originally Posted by Buyk View Post
Sunt atatea posibilitati sa aduca consola in tara , doar suntem in 2013 ... totul este posibil dar ei na sunt mai cu mot , vor sa comande direct de la Sony , de parca nu ar putea comanda din UK sau Germania ...dar fie ! Daca ar fi facut tot posibilul cum au spus ei , erau baieti destepti si nu apela la scuza cu Sony !
Sunt cateva "mici" probleme cu adusul de afara prin intermediar.
1. Pretul. Banuiesc ca Sony da consola la un furnizor la un anumit pret si furnizorul isi poate pune un adaus ca sa ajunga la pretul recomandat, adica in tara noastra 1800 lei. Si mai banuiesc ca furnizorul din afara isi pune adaus inainte sa o "vanda" catre Altex. Si atunci Altex trebuie sa vanda cu adaus zero (sau chiar pe pierdere sau cu profit neglijabil, e tot pe acolo).

Sau poate sa o vanda la un pret mai mare. Dar stai, nu poate, ca precomanda garanteaza pretul, nu? Sigur, Altex poate incerca sa vanda in pierdere pentru a-si mentine imaginea de magazin serios, dar intervine problema 2: disponibilitatea.

Se stie ca sunt sanse mari ca la inceput vor fi prea putine console PS4 disponibile raprortat la cerere si magazinele de afara vor incerca sa onoreze precomenzile (poate unele platite integral), deci nu vor mai ramane console ca sa fie vandute spre alti "retaileri" din Romania.