Single post: Useri neseriosi pe aria de Publicitate !
-
10-10-2013 15:58 #1222 SP
Member

Originally Posted by
MonkY
P.S. nickstr: esti sigur ca nu ti-l vede ca HDD sau ca partitie? Un HDD de PS3 trebuie intai initializat si formatat pentru a fi vazut de PC.

Originally Posted by
onizuka_ffx
Nenea nickstr, verifica HDD sa fie bine bagat in acel "bai"... Un HDD de pe PS3 conectat la PC nu are cum sa fie vizibil in sistem atat timp cat nu il initializezi in disk management; iar dupa asta nu il va mai vedea PS3-ul pt. ca va avea alt format!!!!
Nu sunt chiar asa "noob" am mai folosit acest rack extern ca sa recuperez date de pe laptopuri stricate, nu este prima mea "batalie" cu un hard.
Am 32 de ani si de la 17 ani tot imi bag nasul prin calculatoare si alte chestii hardware, am lucrat ani de zile pe suport IT. L-am bagat bine, are ambele usb-uri bagate si alimentarea, m-am uitat si in disk management si nu apare niciun hard nou.
Tu cand cumperi ceva te astepti sa mai faci diverse n chestii ca sa mearga sau te astepti ca si mine sa mearga din prima.
Nu mai am energia necesara si nici timpul necesar sa carpesc ceva ca sa mearga.
Deja mi-am luat o zi libera de la servici special pentru a dedica timp curierului si testari/verificarii PS3-ului.
Asa cum am discutat aseara o sa iti trimit inampoi consola prin curier cu ramburs pentru suma de 550 RON si poti sa iti bati tu capul cu ea, deoarece vad ca eu sunt luat cam de prost asa.