Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: Ghidul cumparatorului consolist
-
16-10-2013 16:06 #5366 SP
Senior Member

Originally Posted by
Twiztid
Am primit un raspuns de la ei. Se pare ca eu nu am avut noroc. Poate altii il vor primi. Just for fun il postez integral:
Stimați Clienți!
Vă mulțumim pentru alegerea magazinul nostru.
Produs comandat (Songbird Limited EditionPS3ra), în cadrul unui acord de retragere ar trebui să fie de partea noastră, a fost doar câteva piese în stoc. (De aceea, acest lucru a fost un preț foarte bun). Din păcate, peste week-end cu mai multe ordine de produs este primit, nu putem oferi tuturor clientilor nostri pentru a asigura acest lucru. Întrebat eticheta de căutare, sau poate că putem încă ajunge, dar a primit un răspuns negativ.
Acest produs nu va mai fi disponibile, astfel încât ordinul nu mai pot fi îndeplinite. Cu toate acestea, probabil, pe care le putem oferi: produsul este disponibil în aceeași ediție, dar Xbox 360. Deci, dacă aveți această mașină de asemenea, mai era încă posibil să cumpere jocul.
Vă mulțumesc pentru atenție!
Cu respect,
gamestore.hu echipa
Sa vedem poate-l primeste eastbason , pe el totusi l-au anuntat de la coletaria G4S ca i-au trimis ceva . In Romania oare cine il livreaza , ce firma de curierat ?