Single post: Ultimul film vizionat / Recomandari filme
-
17-10-2013 15:54 #3946 SP
Senior Member
2001 A space odyssey (1968) ca si la sequel-ul lui ma asteptam la ceva Dead Space... ce am primit in schimb a fost un film mediocru si chiar si personajul negativ a fost foarte dezamagitor, cum l-au facut altii sa para! 5/10
The Host (2006) Sunt geniale efectele speciale din acest film. Cred ca si un student de la design poate face niste efecte mai bune ca astea! Dar ca oricare film cu zombies, e mai mult despre personajele umane, decat de cele inumane
6.5/10
Tale of the Mummy (1998) un film ciudat, care mi s-a parut interesant, dar nu prea multe de oferit din pacate 3/10
Static 3D (2012) Pentru cei care au vazut al 6-lea simt, cam prindeti ideuta cum e filmul asta...
dar a fost distractiv sa ma uit la el 8/10
The Warriors (1979) Imi plac filmele de genul asta, chiar si jocurile (Batman: Arkham Origins) one against many! 9/10
2010 The year we make contact (1984) ca si predecesor lui... it's just meh! 5/10
Daylight (1996) Stallone
movie 7/10 dragut! Ca toate filmele din anii 90!
This is the end (2013) ar fi vrut sa fie comedie dar nu cred ca a avut efect asupra mea, pentru ca nu cred ca am ras cred ca doar atunci cand... nu mai stiu
6/10
The Possession (2012) se vrea film horror! not so muci! boring movie to be sincer! 3/10
Monster University (2013) Nu cred ca filmul asta era un film care era necesar sa fie facut! Dar slab intr-un final 5/10! Animatia este distractiva si placuta la ochi
Monster Inc. (2001) Interesant concept, si animatia e faina si acum dupa atatia ani! 9/10
The Mortal Instruments: City of Bones (2013) Twilight clone! Boring film... 1/10
The Conjuring (2013) Avea potential dar sincer nu a ajuns la nivelul de-a ma impresiona 5/10
Final Cut (2004) interesant concept... si imi place sa-l vad pe Robin Williams in altceva decat filme in care face pe prostul
8/10
Embrace of the Vampire (2013) Prefer originalul Embrace of the Vampire (1995) cu Alyssa Milano. Si ala ca si asta e prost, dar frate macar actoria era mai buna in ala. Si asta are niste scene XXX de te crucesti
7/10
Logan's Run (1976) Interesant concept si chiar mi-a placut filmul enorm. Chiar mi-a pasat de personaje si de ce se petrece cu ele. 9/10
Outpost III: Rise of the Spetsnaz (2013) Ca si primele doua filme din seria Outpost, pot spune ca nu e chiar asa de interesante. Dar placut la vizionare. Nu-s facute in stilul HollyWood, dar se merita. Se vede ca cei care le fac pun suflet in ele.
si pe langa asta orice cu Nazi e fain in opinia mea
8/10
A clockwork orange (1971) As fi vrut, sa fiu investit in acest film, dar pur si simplu nu am putut! Nu mi-a pasat nici de personajul principal nici de povestea lui. E opinia mea, sincer... nu trageti, ca presupun ca filmul e cult si are o droaie de fani, dar eu nu ma numar printre ei 3/10