Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: Clubul PlayStation 4
-
19-10-2013 10:07 #3502 SP
Junior Member
Precomenzile la domo si emag se pot anula ? Pentru ca eu aveam pre comanda facuta la emag mai demult, si am sunat azi la ei si mi au zis ca nu stiu cand o sa le vina consolele, deci cel mai probabil in 2014 daca au evitat sa mi raspunda... Si am mai sunat tot azi la Domo unde mi au zis ca in decembrie vor veni consolele la ei.
Nu stiu cum sa fac, as mai tine pre comanda de la emag pana se apropie data in care se lanseaza PS4 si sa i mai sun iar, in caz ca poate cine stie vin mai repede la ei, si de Domo imi e frica ca poate nu e chiar asa de sigur ca apar in decembrie.
Precizez ca la Emag cand am facut pre comanda am selectat , ca platesc la showroom, de unde voi ridica si consola... Deci merge sa anulez in caz de ceva ? Si cum trebuie sa procedez?