Ca posesor de Nexus 7 (fostul), trebuie sa recunosc ca e cel mai putin folosit device din casa. Desi a fost luat pentru Cris... pana si ea a ajuns la aceeasi concluzie pe care eu am tras-o acum multi ani. La 7" e prea mic pentru a fi folosit ca "productivity tool" si e prea mare pentru a nu deranja la mobilitate. La prima problema prefera sa-si deschida laptop-ul sau sa-mi fure mie iPad-ul... iar la a doua, si-a dat seama ca ii e suficient smartphone-ul pentru mobilitate.

Pentru cei care vor un device doar pentru citit, recomand un Kindle Paperwhite. Pentru cei care vor gaming, movies, aplicatii de productivitate (editari foto, video, etc.) recomand un iPad (normal, nu Mini).

---------- Post added 20-10-2013 at 12:33 ----------

Quote Originally Posted by COD.221 View Post
Nu ma grabesc deloc, dar din cate am citit pe forumuri internationale inbunatatirile la nou IPad mini sunt minore, asa ca nu imi fac mari sperante
Cred ca ai citit aiurea. Rezolutie de 4x mai mare si procesor A7 (care ar fi de cel putin 5-6x mai rapid)... si ti se pare minor? Yeah, right...

P.S. Sincer, sper sa nici nu scoata iPad Mini 2 acum... pentru ca ar canibaliza noul iPad 5...